top of page
  • Writer's pictureJere Rönkkö

Ja-Mi Works on Vuoden Yritys 2023

Kova työ sai tunnustusta viikonloppuna, kun Ja-Mi Group Finland Oy valittiin Himangan Yrittäjien toimesta Vuoden Yritykseksi 2023.

Ja-Mi Works: Jere Rönkkö, Mika Hakkarainen & Henri Tuorila
Kuvassa Ja-Mi Worksin toimihenkilötiimi (vas. HR- & taloushallintomanageri Henri Tuorila, toimitusjohtaja Mika Hakkarainen sekä operatiivinen johtaja Jere Rönkkö). Kuva: Ari-Pekka Hihnala

Palkinnon myöntäjät ovat valintakriteereinään maininnut Ja-Mi Worksin merkittävän kasvun ja kehittymisen, sekä onnistuneesti järjestetyn "Satamarock"-musiikkitapahtuman. Palkinto luovutettiin juhlallisin menoin Kalajoen Hiekkasärkille järjestetyssä Yrittäjägaalassa.


Kiitos Himangan Yrittäjät ry, sekä tietysti meidän upeat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme. Ennen kaikkea suuri kiitos jokaiselle Ja-Mi Worksin kautta työllistyneelle työntekijälle – tämä palkinto on meidän yhteinen!


Aloitimme uudestaan lähes nollista koronan riepoteltua liiketoimintaamme, ja onnistuimme jotenkin ponnistamaan jälleen kovaan nousukiitoon. Olemme tänä vuonna onnistuneet lähes nelinkertaistameen liikevaihtomme, ja kehittäneet palveluamme vastaamaan asiakkaidemme jatkuvasti muovaantuvia tarpeita.


Nyt useilla toimialoilla tilanne on jälleen vaikea, mutta pitää vain jaksaa yrittää. Kaikesta selvitään, kun puhallamme yhteen hiileen.


Valtava kiitos sekä isosti menestystä jokaiselle tulevaan vuoteen!


Terveisin, Mika, Jere & Henri

 

Alta voit katsoa videon, jolla palkintomme julkistettiin Yrittäjägaalassa:

Video: AR-Tuotanto / Antti Roslander

bottom of page