top of page
2.png

MEIDÄN TARINAMME

Yrityksen perustamislomake tiputettiin postiin vuonna 1998. Aloitimme tuolloin "Hakkisasennus"-nimellä. Olen työskennellyt teollisuuden alalla aina siitä lähtien. Kokemusta on kertynyt useista projekteista ympäri maailmaa.

Aina kun työmaan sijainti löytyi koti-Suomesta, kantautui korviin sama laulu siitä, kuinka osaavaa työvoimaa on niin vaikea löytää. Ammattilaisia valmistui koulun penkeiltä aivan liian vähän suhteessa tarpeeseen, joten työvoimapula oli kova.

Aloitin ratkomaan tilannetta palkkaamalla muutamia ulkomaisia metallialan ammattilaisia ja yhdistämällä heidät toisen yrityksen riveihin laivanrakennustehtäviin. Huomasin kaikkien olevan toimintamalliin tyytyväisiä – meidän, asiakasyrityksen ja itse työntekijöiden.

Päätimme ottaa uudeksi suunnaksemme henkilöstöpalvelut. Tehtävänämme on löytää suomalaisille teollisuuden alan toimijoille osaavia ammattilaisia töihin, joko kotimaasta tai sen ulkopuolelta. Yrityksemme onkin käyttänyt paljon aikaa rakentaakseen hyvät verkostot mm. Baltian maihin.

Haluamme olla asiakkaallemme helppo ja tehokas kumppani, sekä työntekijällemme luotettava ja reilu työnantaja.

Nyt 25 vuotta yrityksen ensiaskeleiden jälkeen, suuntamme ja tehtävämme on selkiytynyt. Yritys yhtiöitettiin vuonna 2019, ja nimeksi valikoitui Ja-Mi Works (perustajapariskunta Jaanan ja Mikan mukaan). Hetkeä myöhemmin yrityksen ”ydinkolmikkoon” liittyi myös kolmas jäsen, Jere.

Himangalta ponnistanut yrityksemme toimii nyt ympäri Suomen. Olemme järjestäneet hitsaajia, asentajia, timpureita ja kaikenlaisia osaajia aina etelän valoista Lappiin saakka, välillä jopa Ruotsin puolelle.

Toimistomme sijaitsee Kokkolassa, ja toinen (rekrytointiin keskittynyt) toimipisteemme Liettuan pääkaupungissa Vilnassa.

Vaikeuksiakin on matkan varrelle mahtunut mm. maailmanlaajuisen pandemian muodossa, mutta jatkamme taisteluamme missionamme täyttää jokainen avoin työpaikka yhdistämällä osaavat tekijät sopiviin tehtäviin.

Toivottavasti voimme auttaa myös teidän yritystänne!

Untitled-566565655665.png
IMG_20230302_104255pic65656556565656.jpg

YRITYKSEMME ARVOT JA TEHTÄVÄ

Yrityksemme jatkuvasti kehittyvää tarinaa ohjaavat muutamat tärkeät päämäärät sekä ohjenuorat.

 

Visionamme on tarjota Suomen parasta henkilöstöpalvelua teollisuuden alojen yrityksille. Emme halua olla suurin – vaan arvostetuin alamme ammattilainen.

Jos luit ylempää löytyvän tarinan, tiedät että yrityksemme rakentui yhden olennaisen ongelman ympärille, jonka vuoksi missiomme onkin: Ratkaisemme teollisuuden osaajapulan yksi työpaikka kerrallaan.

Lisäksi meitä ohjaa kolme tärkeintä arvoamme:

OLEMME LUOTETTAVIA.

Toimimme luotettavalla tavalla – pitäen pelin reiluna ja rehellisenä. Olemme läpinäkyviä ja avoimia myös ongelmatilanteen sattuessa. Pidämme huolta työntekijöistämme sekä rakennamme toimintaamme kestävälle pohjalle.

PIDÄMME HUOLTA KUMPPANEISTAMME.

Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat kaiken keskiössä. Tästä syystä teemme parhaamme rakentaaksemme kumppanuuksia, jotka kantavat koko yrityksen olemassaoloajan – ja vielä pitkään sen jälkeenkin!

KASVAMME JA KEHITYMME.

Kasvu ja kehitys ovat yksiä tärkeimmistä arvoistamme. Kasvu syntyy onnistumisista. Jatkuva kehitys taas mahdollistaa onnistumiset.

bottom of page