top of page
2.png

MEIDÄN TARINAMME

Yrityksen perustamislomake tiputettiin postiin vuonna 1998. Aloitimme tuolloin "Hakkisasennus"-nimellä. Olen työskennellyt teollisuuden alalla aina siitä lähtien. Kokemusta on kertynyt useista projekteista ympäri maailmaa.

Aina kun työmaan sijainti löytyi koti-Suomesta, kantautui korviin sama laulu siitä, kuinka osaavaa työvoimaa on niin vaikea löytää. Ammattilaisia valmistui koulun penkeiltä aivan liian vähän suhteessa tarpeeseen, joten työvoimapula oli kova.

Aloitin ratkomaan tilannetta palkkaamalla muutamia ulkomaisia metallialan ammattilaisia ja yhdistämällä heidät toisen yrityksen riveihin laivanrakennustehtäviin. Huomasin kaikkien olevan toimintamalliin tyytyväisiä – meidän, asiakasyrityksen ja itse työntekijöiden.

Päätimme ottaa uudeksi suunnaksemme henkilöstöpalvelut. Tehtävänämme on löytää suomalaisille teollisuuden alan toimijoille osaavia ammattilaisia töihin, joko kotimaasta tai sen ulkopuolelta. Yrityksemme onkin käyttänyt paljon aikaa rakentaakseen hyvät verkostot mm. Baltian maihin.

Haluamme olla asiakkaallemme helppo ja tehokas kumppani, sekä työntekijällemme luotettava ja reilu työnantaja.

Nyt 25 vuotta yrityksen ensiaskeleiden jälkeen, suuntamme ja tehtävämme on selkiytynyt. Yritys yhtiöitettiin vuonna 2019, ja nimeksi valikoitui Ja-Mi Works (perustajapariskunta Jaanan ja Mikan mukaan).

Himangalta ponnistanut yrityksemme toimii nyt ympäri Suomen. Olemme järjestäneet hitsaajia, asentajia, timpureita ja kaikenlaisia osaajia aina etelän valoista Lappiin saakka, välillä jopa Ruotsin puolelle.

Toimistomme sijaitsee Kokkolassa, ja toinen (rekrytointiin keskittynyt) toimipisteemme Liettuan pääkaupungissa Vilnassa.

Vaikeuksiakin on matkan varrelle mahtunut mm. maailmanlaajuisen pandemian muodossa, mutta jatkamme taisteluamme missionamme täyttää jokainen avoin työpaikka yhdistämällä osaavat tekijät sopiviin tehtäviin.

Toivottavasti voimme auttaa myös teidän yritystänne!

Untitled-566565655665.png
bottom of page