top of page
2.png

ASIAKASKYSELYN
TULOKSET 2022

Täten aloitamme perinteen, jossa tärkeä arvomme – Avoimuus – saa yleisölle näkyvän muodon. Tulemme vuosittain julkaisemaan asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset kaikkien nähtäville.

Kysely on lähetetty asiakkaillemme 5.12.2022, ja kyselyyn vastaaminen tapahtui anonyymisti. Kyselyyn vastasi jokainen asiakasyrityksemme, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuoden 2022 kuluessa.

Haluamme kehittää palveluamme aina lähemmäs täydellisyyttä. Lukuisat yritykset kuvailevat toimintaansa itse sorvaaminsa korulausein, sekä teettävät asiakastyytyväisyyskyselyjä – koska niin on tapana tehdä. Me annamme äänen suoraan asiakkaillemme, jotka osaavat parhaiten kertoa missä olemme onnistuneet sekä missä meillä on parantamisen varaa!

Työntekijöiden taitotaso

1.png

Ja-Mi Worksin kommentit:

 

"Ei yhtään huono arvosana, mutta varaa parantaakin on. Usein me järjestämme isoja määriä vuokrahenkilöstöä massatyömaille, ja joskus varoaika on vain pari päivää, joten aina työntekijöiden perusteellinen haastatteleminen ei ole ollut mahdollista. Ollemme kuitenkin kuluneena vuonna tehneet töitä paljon tämän asian eteen. Nykyään meillä on protokolla, jonka mukaan työntekijät haastatellaan aina samalla tavalla."

Kommunikaatio Ja-Mi Worksin kanssa

2.png

Ja-Mi Worksin kommentit:

 

"Tästä olemme oikein ylpeitä. Meillä on pieni tiimi, joten olemme välillä jännittäneet miten pystymme kommunikoimaan tehokkaasti, mutta siten ettei laatu kärsi, sekä kaikki tarvittava tulee käytyä läpi. Olemme todenneet, että meidän tapamme on ottaa yhteyttä rennosti, mutta asiakasta liikaa vaivaamatta."

Sovitut ja toteutuneet aikataulut

1.png

Ja-Mi Worksin kommentit:

 

"Neljä tähteä otetaan vastaan ja tästä ei erityisen pettynyt voi olla, mutta jälleen varaa on petrata vielä entisestään. Olemme uusi yritys, joten muuttuvien tekijöiden huomioiminen on välillä ollut haastavaa. Koko ajan opimme lisää. Tähän kiinnitetään erityishuomiota, ja mittari tulee näyttämään vieläkin paremmalta vuoden 2023 päätteeksi."

Vuokrahenkilöstöpalvelujen kustannustaso

3.png

Ja-Mi Worksin kommentit:

 

"Aluksi täytyy sanoa: tulemme tuskin koskaan olemaan halvin kumppani alalla. Me kompensoimme sitä kuitenkin olemalla joustava ja tehokas kumppani, joka pystyy vastaamaan tarpeisiin niiden syntyessä ja kommunikoimaan tehokkaasti asiakkaamme kanssa. Tämä arvosana ympyröitiin kuitenkin punakynällä.

 

Olemme tehneet vuoden 2022 aikana useita toimenpiteitä, jotta hintatasoa voidaan laskea. Avasimme mm. uuden rekrytointitoimiston Liettuan Vilnaan, joka poistaa Baltian maiden työntekijöiden hakemisesta syntyvien ostopalvelujen kulut. Tämä näkyykin merkittävästi palvelujemme hinnoittelussa jo nyt."

Kuinka todennäköisesti asiakkaamme suosittelee meitä kumppanina kanssayrittäjille?

2.png

Ja-Mi Worksin kommentit:

 

"Toivomme, arvon yrittäjä, että pidät tätä mittaria näistä merkittävimpänä. Olemme tästä nimittäin erittäin ylpeitä. Toivottavasti tämä kannustaa juuri sinua ottamaan yhteyttä meihin – oli työvoiman tarve minkäsorttinen tahansa!"

bottom of page