top of page

Eristyspeltiseppiä | Koko Suomi

Etsimme eristyspeltiseppiä eri työmaille koko Suomen alueelle.

Etsimme useita ammattilaisia, joilla on valmiiksi kokemusta alan tehtävistä. Voit olla kokeneempi konkari, tai tuore ja nälkäinen alan tekijä joka omaa jo jonkinverran työkokemusta alan töistä. Määrittelemme työtehtävät osaamisesi mukaan. Järjestämme aina tarvittaessa asunnon työntekijällemme. Lähetä CV ja vapaamuotoinen tiivistelmä itsestäsi sekä osaamisestasi sähköpostitse jere.ronkko@jamiworks.com. Jos työilmoitus herätti kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä!

 

Yhteystiedot: jere.ronkko@jamiworks.com, (+358) 44 982 3769 Työpaikan osoite: Tarkentuu myöhemmin Asuntomahdollisuus: Kyllä Palkka: TES Työ alkaa: Sopivie löydyttyä Työaika: kokoaikatyö Työn kesto: n. 3-6 kuukautta, jatkoa luvassa jos työ sujuu hyvin Hakuaika päättyy: Kun tarvittavat osaajat on löydetty Ja-Mi Worksin kautta löydät töitä teollisuuden alalta nopeasti ja helposti! Me pidämme työntekijöidemme puolia. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaat puitteet työskentelyyn, ja lähes poikkeuksetta asunnon saapuessasi työskentelemään toiselta paikkakunnalta.

Jos tämä paikka ei ole sitä mitä etsit, voit jättää sähköpostitse myös avoimen hakemuksen ja kertoa itsestäsi lisää. Tällöin alamme etsimään sinulle sopivia työtehtäviä!

bottom of page